Aisea e tatau ai ona fa'atumuina le maa pe a uma ona iai le maa ile 6 masina?

O le a a'afia le ola o le maa i le taimi o fa'atauga ma le vevela o fa'asoa:
O le umi o le taimi e teu ai le maa, o le a faʻaitiitia le malosi o le maa, o le maualuga o le vevela, o le a faʻaitiitia le malosi o le maa.
Afai e umi se taimi e teu ai maa, o le a faʻauluina e le tagata lava ia, o le faʻamalo o le tagata lava ia o se ituaiga o faʻamalo o le micro-current, o le a fausia ai tioata sulfate taʻitaʻia, pe a uma le faʻaputuina o se taimi umi, o le a suia i fola o le sulfate taʻitaʻi,
O le auala e totogi ai le voltage faifaipea ma le faʻatapulaʻaina o le taimi nei e le mafai ona suia le fola o le sulfate taʻitaʻia i mea faʻamalosi, mulimuli ane e le mafai ona toe maua le malosi o le maa.
Mo le taimi umi o le maa o loʻo i totonu o faʻatauga, o le maa o le a tuʻuina atu e ia lava le 3% i le masina masani ile 25tikeri,
fa'amolemole e tusa ai ma lalo:
1. pe afai o le tagata lava ia lafoaia maa gafatia moni i luga atu o le 80% faʻailoga gafatia: leai se manaʻoga e molia e faʻaopoopo.
2. pe afai o le tagata lava ia lafoaia maa gafatia moni i le va o le 60% -80% le gafatia faailoga: faamolemole totogi le maa
a'o le'i amata fa'aoga, e mafai ona toe fa'aleleia lona gafatia.
3. Afai o le tagata lava ia lafoaia maa gafatia moni i lalo o le 60% faʻailoga gafatia: E oʻo lava i le toe faʻaleleia e le mafai ona toe faʻaleleia.
le maa, ia aua lava ne'i tu'u le maa i totonu o fa'asoa i luga o le 10 masina e aunoa ma se totogi.

Ina ia mafai ona tausia le maa i taimi uma i le faatinoga lelei, i le maa o loʻo i totonu o faʻasoa, e tatau ona totogi ma

lafoa'i ia le itiiti ifo i le faatasi i le 6 masina, e toe faaolaolaina le malosi maa, e tusa ai ma le teuina eseese
vevela, o le fa'atonuga o le taimi e totogi ai le taimi o lo'o i lalo:
1. Afai e teu le maa i le vevela i le va o le 10-20tikeri, faʻamolemole totogi ma faʻamalolo ia le itiiti ifo ma le tasi i le 6months.
2. Afai e teu le maa i le vevela i le va o le 20-30tikeri, faʻamolemole totogi ma faʻasaʻo ia le itiiti ifo ma le tasi i le 3months.
3. Afai e teuina le maa i le vevela i luga aʻe o le 30tikeri, faʻamolemole sui le nofoaga e teu ai, o lenei vevela o le a matua afaina ai le malosi ma le faʻatinoga.
fa'atumuina maa
#ma'aola #agmbattery #ma'a gel #leadacidbattery #ma'a #leitiubattery #lifepo4battery #UPSBATTERY #Storagebattery

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Aukuso-17-2021